УПИДИВ | Удружење ликовних уметника примењених уметности и дизајнера Војводине | Ассоциатион оф Апплиед Артс Артистс анд Десигнерс оф Војводина

Акорди

графички дизајн, фотографија, илустрација, анимација и још по нешто

По први пут, Удружење ликовних уметника примењених уметности и дизајнера Војводине-УПИДИВ, организује изложбу, која се бави ликовним делима примењене уметности, из области музичке продукције.

Изложба је осмишљена као пресек радова чланова Удружења, који су се, ове године, представили визуелним решењима из области графичког дизајна, фотографије, сценографије и анимације.

Одржавање изложбе поклапа се са временом одржавања ЕXИТ Фестивала 08, са циљем да се посетиоци овогодишњег ЕXИТ Фестивала упознају са радом уметника, као активним креаторима визуелног идентитета музичких дешавања града Новог Сада. Већина њих бави се Роцк’н’Ролл тематиком, чији звукосвајапросторЕXИТ-а08. Али,ту су и други музички жанрови, чији сензибилитетипредстављају богатсво, како музичког, тако и дизајнерског израза.

Организатори изложбе, будућност исте, виде у даљем проширивању њених капацитета, а овогодишња ,,генерална проба” послужиће као подстрек за веће и боље!

Тамара Поповић, организаторка изложбе

Коментари нису дозвољени.