UPIDIV | Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Vojvodine | Association of Applied Arts Artists and Designers of Vojvodina

Akordi

grafički dizajn, fotografija, ilustracija, animacija i još po nešto

Po prvi put, Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Vojvodine-UPIDIV, organizuje izložbu, koja se bavi likovnim delima primenjene umetnosti, iz oblasti muzičke produkcije.

Izložba je osmišljena kao presek radova članova Udruženja, koji su se, ove godine, predstavili vizuelnim rešenjima iz oblasti grafičkog dizajna, fotografije, scenografije i animacije.

Održavanje izložbe poklapa se sa vremenom održavanja EXIT Festivala 08, sa ciljem da se posetioci ovogodišnjeg EXIT Festivala upoznaju sa radom umetnika, kao aktivnim kreatorima vizuelnog identiteta muzičkih dešavanja grada Novog Sada. Većina njih bavi se Rock’n’Roll tematikom, čiji zvukosvajaprostorEXIT-a08. Ali,tu su i drugi muzički žanrovi, čiji senzibilitetipredstavljaju bogatsvo, kako muzičkog, tako i dizajnerskog izraza.

Organizatori izložbe, budućnost iste, vide u daljem proširivanju njenih kapaciteta, a ovogodišnja ,,generalna proba” poslužiće kao podstrek za veće i bolje!

Tamara Popović, organizatorka izložbe

Komentari nisu dozvoljeni.