УПИДИВ | Удружење ликовних уметника примењених уметности и дизајнера Војводине | Ассоциатион оф Апплиед Артс Артистс анд Десигнерс оф Војводина

ЦОМПАЦКЕД – Академија Уметности Нови Сад

Изложба „ЦОМПАЦКЕД“ АУНС од 23. априла до 3. маја 2019. год. у простору Галерије Форма, Илије Огњановића 3 у Новом Саду.

Развојем свести о здравом и квалитетном начину живота, људи стичу све већу потребу за производима направљених од природних сировина, користећи се традиционалним техникама и рецептима. Ручни рад и стари занати поново постају цењени у времену потпуне аутоматизације. Ексклузивност занатских производа се огледа и у начину на који су упаковани. Луксузно опремљена амбалажа има за циљ не само да штити производ, већ и да уз помоћ различитих штампарских техника дочара посебност производа. Локалне кондиторске индустрије покушавају да остану препознатљиве на тржишту пласирајући ограничене серије производа у луксузним паковањима. Амбалажа постаје доказ квалитета.
Циљ овог пројекта је практично усавршавање, али и размена искустава и креативних приступа студената у пољу савременог графичког и индустријског дизајна Србије и Мађарске.

Из каталога:

ЦОМПАЦКЕД

Изложба амбалаже студената графичког и индустријског дизајна Академије уметности у Новом Саду и Института за дизајн из Шопрона, Мађарска (Алкалмазотт Мűвéсзети Интéзет / СОЕ). Учесници АУНС: Сања Менићанин, Софија Камаси, Растислав Филип, Стефан Илић, Андреј Јулхер, Лазар Николић, Себастијан Пап Фараго.
Учесници АМИ: Фехéр Золта́н, Хора́к Дебо́ра, Кересзтес Гyула, Ко́нyи-Кисс Петра. Изложбу приредили Никола Бербаков (АУНС) и Јанош Пољак (Ја́нос Полy а́к, АМИ). Сви радови су реализовани током летњег семестра 2018. године.

Каталог изложбе можете погледати на Иссуу или у нашем БоxНет фолдеру.

Коментари нису дозвољени.