УПИДИВ | Удружење ликовних уметника примењених уметности и дизајнера Војводине | Ассоциатион оф Апплиед Артс Артистс анд Десигнерс оф Војводина

ВАЖНА ОБАВЕШТЕЊА

Поштовани чланови Удружења ликовних уметника примењених уметности и дизајнера Војводине.

Овим путем Вас обавештавамо о заказаним активностима Удружења.

 1.  На састанку управног одбора Удружења одржаног 21.10.2013. године, вршилац дужности председника Управног одбора Предраг Узелац, усвојио је заједнички предлог чланова одбора за сазивањем седнице Скупштине Удружења.Изборна годишња седница Скупштине УПИДИВ-а заказана је за 14. децембар 2013. са почетком у 11.00 у кино сали Музеја савремене уметности Војводине. Чланови се овим путем обавештавају да је председница Управног одбора Дубравка Лазић по истеку двогодишњег мандата на састанку УО одржаног 8.10.2012.године поднела оставку на место председника и члана управног одбора. Заменица председнице Мина Радојевић није била у могућности да преузме дужности председника УО због одсуства услед студијског боравка у иностранству, због чега је на састанку одржаном 8.10.2012.године донета одлука да се за вршиоца дужности председника именује Предраг Узелац.Управни одбор УПИДИВ-а моли све чланове да се одазову позиву за годишњу скупштину како би удружење могло да настави са радом у наредном периоду са новим управним органима.

  Предлог дневног реда:

  1.  Избор радног председништва Скупштине.
  2.  Извештај Председника Управног одбора о раду Удружења у протеклом периоду /2010.-2013.год./
  3. Извештај Председника Уметничког савета и предлог листе кандидата за пријем у чланство у 2012. и 2013.години.
  4. Усвајање новог правилника УПИДИВ-а о додели признања и награда.
  5. Предлог листе истакнутих уметника и дизајнера за пријем у чланство по позиву. по препоруци Уметничког савета и Управног одбора.
  6. Предлог листе кандидата и избор за руководећа тела у УПИДИВ-у, усвајање и допуна листе.
   Па у з а – г л а с а н ј е
  7. Објављивање имена чланова нове управе УПИДИВ-а на основу резултата гласања.
  8. Разно.
 2.  Обавештавамо чланове да је 2014. година јубилеја—50 година УПИДИВ–а. Моле се чланови да најкасније до дана одржавања Скупштине (14.12.2013), Секретару Удружења доставе своје актуелне податке за контакт; како бисмо ефикасно комуницирали у наредном периоду у којем планирамо низ активности поводом обележавања јубилеја.
 3.  Обавештавамо чланове да су у току припреме за 22. ФОРМУ.
 4. Сви чланови који желе да излажу своје радове на 22. ФОРМИ дужни су да Секретару Удружења доставе фотографије за репродуковање радова за каталог и попуњен образац за пријављивање на изложбу у дигиталном формату, на ЦД-у.

Управни одбор УПИДИВ–а

Коментари нису дозвољени.