УПИДИВ | Удружење ликовних уметника примењених уметности и дизајнера Војводине | Ассоциатион оф Апплиед Артс Артистс анд Десигнерс оф Војводина

Промоција атласа ликовних уметника примењених уметности и дизајнера србије – 21. век

плакат и позивница Музејсув и упидив ПЛАВА1 за нет_1000пx

Промоција књиге је 9. октобра у 18 ц̌асова у Музеју савремене уметности Војводине,улица Дунавска бр. 37, Нови Сад.

Коаутори и суиздавац̌и Слободан Малдини и Софиа Ланцос̌ Малдини издали су књигу “Атлас ликовних уметника примењених уметности и дизајнера Србије – 21. век”. С поносом објављујемо да смо остварили вредну и корисну књигу која ц́е у дуз̌ем временском периоду бити светионик и место на којем ц́е ц̌итаоци моц́и да пронађу детаљне и богато лустроване информације о данас активним најзнац̌ајнијим српским уметницима примењених уметности. Сви уметници – уц̌есници у књизи представљени су исцрпним биографијама и квалитетним фотографијама у боји које приказују ауторски опус уметника.
На 800 страна, са вис̌е од 2150 илустрација у боји, књига садрз̌и биографије и радове 410 српских уметника примењених уметности из области: архитектуре, дизајна, сликарства, вајарства, керамике, текстила и савременог одевања, сценографије и костимографије, фотографије, мултимедијалне уметности, историје уметности. С̌тампана је у димензијама 22,5×29,5×6,0цм, у пуној боји, на квалитетној кунстдрук хартији, са твдим пластифицираним корицама дебљине 3мм, у ограниц̌еном тираз̌у 450 примерака.

Све информације на е-маил: japansko.drustvo.pr@gmail.com или на телефон: 064 2024904

Детаји о књизи на YоуТубе каналу.

 

Коментари нису дозвољени.