UPIDIV | Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Vojvodine | Association of Applied Arts Artists and Designers of Vojvodina

Promocija atlasa likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera srbije – 21. vek

plakat i pozivnica Muzejsuv i upidiv PLAVA1 za net_1000px

Promocija knjige je 9. oktobra u 18 časova u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine,ulica Dunavska br. 37, Novi Sad.

Koautori i suizdavači Slobodan Maldini i Sofia Lancoš Maldini izdali su knjigu “Atlas likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije – 21. vek”. S ponosom objavljujemo da smo ostvarili vrednu i korisnu knjigu koja će u dužem vremenskom periodu biti svetionik i mesto na kojem će čitaoci moći da pronađu detaljne i bogato lustrovane informacije o danas aktivnim najznačajnijim srpskim umetnicima primenjenih umetnosti. Svi umetnici – učesnici u knjizi predstavljeni su iscrpnim biografijama i kvalitetnim fotografijama u boji koje prikazuju autorski opus umetnika.
Na 800 strana, sa više od 2150 ilustracija u boji, knjiga sadrži biografije i radove 410 srpskih umetnika primenjenih umetnosti iz oblasti: arhitekture, dizajna, slikarstva, vajarstva, keramike, tekstila i savremenog odevanja, scenografije i kostimografije, fotografije, multimedijalne umetnosti, istorije umetnosti. Štampana je u dimenzijama 22,5×29,5×6,0cm, u punoj boji, na kvalitetnoj kunstdruk hartiji, sa tvdim plastificiranim koricama debljine 3mm, u ograničenom tiražu 450 primeraka.

Sve informacije na e-mail: japansko.drustvo.pr@gmail.com ili na telefon: 064 2024904

Detaji o knjizi na YouTube kanalu.

 

Komentari nisu dozvoljeni.