УПИДИВ | Удружење ликовних уметника примењених уметности и дизајнера Војводине | Ассоциатион оф Апплиед Артс Артистс анд Десигнерс оф Војводина

ФОРМА 21

Тел. – 021 524 481
Фаx. – 021 427 630
емаил- office@upidiv.org.rs
www.упидив.орг.рс

Пријаве за излагање са фотографијом аутора и једног дела (искључиво у електронском формату, на ЦД-у) треба доставити најкасније до 14. 03. 2011.  на адресу: УПИДИВ, 21000 Нови Сад, ИИије Огњановића 3. тел/фаx 021/524-481. Пријаву је могуће послати е-маилом на адресу: office@upidiv.org.rs

Пријава са фотографијом аутора и једног рада доставља се раније због благовременог сређивања каталошких података и припреме за штампу.

Предајом пријаве, аутор прихвата све услове из Правилника и пропозиција ФОРМЕ 21.

Уколико излагач не достави УПИДИВ-у попуњену пријаву са фотографијама у назначеном термину, Удружење није у обавези према аутору да репродукује рад у каталог изложбе.

Предаја радова ће се обавити након потврде термина и места излагања.

Сваки излагач, члан УПИДИВ-а има право да на ФОРМИ 21 пријави највише два рада или једну тематску целину.

На ФОРМИ 21 представљају се радови настали у периоду 2008.-2011. године. Веродостојним податком о датуму настанка рада сматра се онај који даје аутор. Својим потписом аутор потврђује да је рад који је предао његово ауторско дело иИи део тимског рада (у том случају назначити део посла у тиму).

На изложби ФОРМА 21 излажу се радови из области примењене уметности и дизајна, у категоријама које су обухваћене секцијама удружења:

 1. Архитектура
 2. Фото дизајн
 3. Графички дизајн
 4. Пејсажна архитектура
 5. Индустријски дизајн
 6. Керамика
 7. Конзервација и рестаурација
 8. Костимографија
 9. Примењена пластика
 10. Примењено сликарство
 11. Примењена скулптура
 12. Савремено одевање
 13. Сценографија
 14. Таписерија
 15. Дизајн Текстил
 16. Теорија ликовне, примењене уметности и дизајна
 17. WЕБ дизајн

Селекциона комисија по пријему пријава утврђује да ли приспели радови одговарају пропозицијама. Радови за које селекциона комисија утврди да не задовољавају пропозиције, неће бити изложени, нити објављени у каталогу.

Правилник бијеналне изложбе ФОРМА 21

Коментари нису дозвољени.